Chocomouse met kokosmelk

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 16:15

Chocomouse is een dessert waar bijna iedereen verzot op is. Er een vegan versie van maken wordt op verschillende manieren gedaan. Sommigen gebruiken zijden tofu, anderen aquafaba en nog anderen zelfs avocado's. Op de avocado's na zijn de andere manieren niet keto vriendelijk. De versie met avocado's mag er ook zeker zijn, maar ik ben zot van kokosmelk en deze chocomouse is dan ook net een iets vastere, zwaardere versie. 

Wat heb je nodig?

  • 400 ml kokosmelk (blik)
  • 4 el cacaopoeder
  • 4 el erythritol
  • kokosrasp (optioneel voor afwerking)

Bereiding:

  1. Doe de kokosmelk in een pan en verwarm.
  2. Voeg de cacaopoeder en erythritol toe, roer zodat alles mooi oplost en giet over in potjes.
  3. Laat je potjes minstens 4u in de ijskast staan.
  4. De chocomouse smaakt nog beter wanneer het een nachtje in de frigo staat.
  5. Werk indien gewenst af met wat kokosschilfers.

Jammie!!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.